Sportovní odpoledne ve Vrchovině: Když experti na osvětlení ovládnou hřiště!

V minulém týdnu jsme si opět potvrdili, že nejsme jen banda nadšenců do svítidel a elektrosoučástek, ale že umíme vzít do ruky i něco jiného než myš a klávesnici. Na našem každoročním sportovním odpoledni ve Vrchovině jsme ukázali, že jsme schopni zkrotit nejen světlo, ale i různé sporty. A že to stálo za to!

Hned na úvod musíme vyzdvihnout kolegu z vývoje, který připravil hřiště tak dokonale, že by se uživil i jako správce stadionu. Vedle práce s 3D tiskárnou má evidentně talent i na péči o sportovní plochy. Upravený pažit vypadal jako z katalogu - zelený, hebký, prostě pastva pro oči (a nohy).

Sportovní odpoledne nabízelo tolik rozmanitých aktivit, že si každý přišel na své. Od pétanque a kroketu, přes badminton a mölkky až po střelbu z airsoftové pistole, kterou zajistil šikovný Jarda z Navisysu. Kdo by řekl, že kromě monitoringu spotřeby energií má také přesnou mušku? Možná nám příště poradí, jak ušetřit energii při míření na terč!

A nohejbal? Řekněme, že probíhající mistrovství Evropy ve fotbale naše kolegy evidentně inspirovalo. Vžili se do role fotbalových hvězd natolik, že jsme chvílemi nevěděli, jestli hraje Ronaldo či náš Jirka ze skladu. A kdo neměl zrovna chuť sportovat, dostal do ruky klobásu a pivo  Bylo to fajn, děkujeme naší neúnavné Veronice z personálního, která celou akci skvěle zorganizovala.